El dissabte 9 de novembre del 2019 a l'Observatori Fabra realitzarem la 2a Jornada de Sismologia, adreçada al públic general i pensada com un dia per aprendre i experimentar sobre aquesta ciència en general i els terratrèmols en particular, amb especial èmfasi a les activitats, institucions i treballs presents al nostre entorn més immediat. El format serà oferir diferents activitats, independents però complementàries, enfocades a un públic diferent al llarg del dia. En concret ens agradaria programar: durant el matí, activitats i jocs educatius dirigits a famílies amb nens al migdia, breus presentacions amb taula rodona per debatre amb el públic els temes proposats pels ponents professionals convidats durant la tarda, laboratoris i visita a l’Observatori Fabra dirigits a públic adult

 

Aquesta activitat organitzada per l'Observatori Fabra (RACAB) es realitza amb el suport i col·laboració de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i gràcies també a la participació de les següents entitats:

  • Direcció General de Protecció Civil (Generalitat de Catalunya).
  • Laboratori d'Estudis Geofísics Eduard Fontserè (LEGEF-IEC).
  • Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera (ICJTA-CSIC).
  • Volcanes de Canarias.
  • Departament de Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Universitat d'Alacant.

DESCARREGAR PROGRAMA

La participació com a públic assistent serà possible només a les primeres persones adultes que manifestin el seu interès per una o varies activitats en concret, gestionin la seva inscripció prèvia i en rebin la confirmació posterior via el correu electrònic de registre:Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Qualsevol consulta al respecte s'haurà d'adreçar també a aquest mateix correu electrònic.


-

El dissabte 16 de novembre del 2019, a l'Alberg de suport a la recerca de Fontmartina del Parc i Reserva de la Biosfera del Montseny, realitzarem la primera activitat de difusió Sismologia des de Fontmartina, adreçada al públic general i pensada com un dia per aprendre i experimentar sobre aquesta ciència en general i els terratrèmols en particular, amb especial èmfasi a les activitats, institucions i treballs presents al nostre entorn més immediat i en particular a l'estació sísmica a Fontmartina.

El format serà de dues comunicacions d'aproximadament 45 minuts cadascuna, una pausa i un petit taller demostratiu d'experiències pràctiques.

Aquesta activitat organitzada per l'Observatori Fabra (RACAB) es realitza amb el suport i col·laboració de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i gràcies també a la participació de les següents entitats:

  • Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (Diputació de Barcelona i Diputació de Girona)
  • Institut Català d'Ornitologia (ICO)

DESCARREGAR PROGRAMA

La participació com a públic assistent serà possible només a les primeres 20 persones que manifestin el seu interès, gestionin la seva inscripció prèvia i en rebin la confirmació posterior via el correu electrònic de registre: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Qualsevol consulta al respecte s'haurà d'adreçar també a aquest mateix correu electrònic.

Powered by Joomla! ©