Dijous 16 de desembre a les 19:00h tindrà lloc a l'Acadèmia la lectura del treball de torn "Els sòlids moleculars: punt de trobada de la química i la física" (Treball de torn. Secció 3a. Química.), a càrrec de l'acadèmic Dr. Enric Canadell Casanova.

 

S’exposaran les principals característiques dels sòlids conductors moleculars i les raons per les que el seu estudi es un camp eminentment interdisciplinari en el que les contribucions de físics i químics, que van des de la síntesi orgànica fins a la teoria de la matèria condensada, estan fortament interrelacionades. Aquests sòlids no existeixen en la natura i presenten propietats poc usuals. S’exposaran les raons que varen portar a la seva preparació, en que es diferencien del conductors usuals i alguns dels resultats mes remarcables d’aquesta recerca. També es consideraran nous possibles desenvolupaments en els propers anys.

Hora: 19:00 - Lloc: Seu de l'Acadèmia, Rambla 115 - Aforament limitat, es podrà seguir en directe al canal de YouTube de la RACAB.
Powered by Joomla! ©