Dijous 18 de novembre a les 19:00h tindrà lloc a l'Acadèmia la lectura del treball de torn "Més enllá del càlcul: La rendibilitat del disseny a l´obra pública" (Treball de torn. Secció 6a. Tecnologia.), a càrrec de l'acadèmic Dr. Modest Batlle i Girona.

 

A partir del fet que el disseny és un factor que aporta valor afegit a l'obra pública, considerant la opinió que la societat té, des d’una perspectiva visual de la mateixa, com un gran " moble territorial " que s'implanta sobre ell, cal demostrar que els processos formals de disseny generen una major rendibilitat de la obra feta, mitjançant uns costos molt inferiors a aquest valor afegit que produeix.

Es planteja el procés d’assimilació d´aquest fet i la demostració gràfica, mitjançant exemples, del cost negatiu del "no disseny", en primer lloc i dels beneficis del disseny, en segon terme.

Finalment es proposa l’aplicació d´altres elements, dins del concepte disseny, com son el grafisme, la vegetació, la història o el color.

Hora: 19:00 - Lloc: Seu de l'Acadèmia, Rambla 115 - Aforament limitat, es podrà seguir en directe al canal de YouTube de la RACAB.
Powered by Joomla! ©