Dijous 15 de novembre a les 16:00h tindrà lloc l'acte d'Homenatge a la Dra. Mercè Durfort i Coll. Es realitzaran parlaments i descoberta de la placa que donarà el nom Mercè Durfort al tercer edifici de la Facultat de Biologia de la UB.

noti h durfort

 

Programa de l'acte:

16:00h

  • El Dr. Joan Guàrdia, rector Magnífic de la Universitat de Barcelona, obre l’acte i dona la benvinguda. A continuació el rector va donant la paraula a:
  • Dra. Rosina Gironés, degana de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. La degana presenta a la Sra. M. Gràcia Bozzo, companya al Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la Facultat de Biologia de la UB.
  • Sr. Jordi Isern, president de Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona El president del RACAB presenta al Sr. Joan Jofre expresident de la RACAB
  • Sr. Pere Puigdomenech, director de la Secció de Biologia i Medicina de IEC. El director de la secció de l’IEC, Sr. Xavier Llimona, membre de l’IEC.
  • Sr. Marc Martí-Renom, President de la Societat Catalana de Biologia.
  • Sra. Jordina Belmonte, Presidenta de la Institució Catalana d'Història Natural.

El Dr. Joan Guàrdia, rector Magnífic de la Universitat de Barcelona, clou l’acte. Un cop el rector clou, dona pas al trasllat a l’Edifici Durfort

17:30h

Inauguració per part del rector de la placa que donarà el nom de Mercè Durfort al tercer edifici de la Facultat de Biologia


Aula Magna Ramon Parés, Facultat de Biologia, Universitat de Barcelona, 15 de novembre de 2022, a les 16:00h
Acte organitzat per la Universitat de Barcelona, la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona i l’Institut d’Estudis Catalans.

Powered by Joomla! ©