Dijous 27 de maig a les 19:00h tindrà lloc a l'Acadèmia la lectura del treball de torn "La estrategia EU para la física de partículas y futuros proyectos del CERN" (Treball de torn. Secció 2a. Física.), a càrrec de l'acadèmica Dra. Martine Bosman.

Dijous 22 d'abril a les 19:00h tindrà lloc a l'Acadèmia la lectura del treball de torn "Tipus biològics de fitoplàncton en l’ecosistema pelàgic. Exploracions a través dels oceans del món" (Treball de torn. Secció 5a. Biologia), a càrrec de l'acadèmica Dra. Marta Estrada i Miyares.

L'acadèmica Maria J. Yzuel ha rebut el premi 2021 SPIE President's Award, que s'atorga a una persona que, en opinió del President i la Junta Directiva de SPIE, ha prestat a la societat un servei únic i meritori d'excepcional benefici per a la societat.

Dijous 28 de gener a les 19:00h tindrà lloc a l'Acadèmia la lectura del treball de torn "La tomografia, una conjunció entre tecnologia i matemàtiques" (Treball de torn. Secció 1a. Matemàtica i Astronomia. ), a càrrec de l'acadèmic Dr. Josep Amat i Girbau.

Powered by Joomla! ©