El passat 18 de novembre, María Josefa Yzuel i Susana Marcos han estat reconegudes amb un el premi “Julio Peláez a Mujeres Pioneras de la Física, la Química y las Matemáticas" que lliura la Fundación Tatiana Pérez de Guzmán el Bueno.

L’acadèmica Carme Torras, Premio Nacional "Julio Rey Pastor" en l’àrea de Matemàtiques i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. Per les seves aportacions pioneres en l’àrea de la robòtica intel·ligent i, en especial, en el camp de la robòtica social.

[AJORNAT] Dijous 12 de novembre a les 19:00h tindrà lloc la Jornada commemorativa dels aniversaris del naixement i defunció del Dr. Eduard Fontserè i Riba (1870-1970). El Dr. Antoni Roca Rosell en presentarà la conferència: Eduard Fontserè (1870-1970), una vida compromesa amb la ciència

Dijous 22 d'octubre a les 19:00h tindrà lloc la sessió pública d’ingrés de l’acadèmic electe Dr. Enric CANADELL CASANOVA qui llegirà una memòria intitulada: "Els sòlids conductors de baixa dimensionalitat", i serà contestada en nom de la corporació per l’acadèmic numerari Excm. Sr. Santiago OLIVELLA i NEL·LO.

Powered by Joomla! ©