La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona col·labora amb el Biennal Ciutat i Ciència, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona, amb l'activitat la Nit de les Acadèmies Cientifíques. A la RACAB està programada la xerrada: INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL I MÚSICA Josep Lluís Arcos, expert en tècniques d’aprenentatge automàtic i processos musicals.

Poder visitar la seu de les acadèmies científiques del país no és gens freqüent, i menys de nit. En el marc de la Biennal Ciutat i Ciència ho farem possible, i combinarem la visita a les seves instal·lacions, remarcables tant des del punt de vista patrimonial com històric, amb activitats expressament pensades per a aquesta nit.

La proximitat entre les diferents acadèmies que s’han sumat a aquest itinerari pot permetre els participants de la Nit de les Acadèmies Científiques de fer una visita combinada a diverses d’aquestes entitats:

  • Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
  • Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya
  • Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya
  • Biblioteca de Catalunya
  • Institut d’Estudis Catalans
  • Consell Superior d’Investigacions Científiques.


Per cloure l’activitat, de 22 a 23 h hi ha programada una xerrada en cadascun d’aquests espais. És, doncs, una nit dedicada a aquestes institucions centenàries que apleguen coneixement i que demostren la importància de la ciutat en l’àmbit de la recerca científica.

Divendres 8 de febrer
De 19 a 22 h: visites cada 30 minuts a cada espai (la Biblioteca de Catalunya es visitarà a partir de les 20 h).
De 22 a 23 h: conferència simultània a cadascun dels espais.

Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Més informació a:

NIT DE LES ACEDÈMIES CIENTÍFIQUES

PROGRAMA Biennal Ciutat i Ciència

Powered by Joomla! ©