L'Acadèmia participa a la 26a Setmana de la Ciència amb el Col·loqui "Fruites i Verdures a l'Alimentació Humana" dins del marc de l'Any internacional de les Fruites i Verdures.

15 de novembre. 18:30h a 20:00h . Seu de l'Acadèmia + informació

-Dr. Josep Usall. Director General de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)  "El rol de la innovació en la producció i consum de fruites i verdures"

-Dr. Abel Mariné. Catedràtic Emèrit UB/ IEC "Valors nutritius de les fruites i verdures"

-Dr. Pere Puigdomènech. Professor Investigació Emèrit CSIC (CRAG) / RACAB / IEC "Com arriba el nou coneixement de Genòmica a la millora de la producció de fruites i verdures"

 

-Moderador: Dr. Ramon Maria Masalles. Catedràtic UB / RACAB


Es pot trobar informació sobre l’Any Internacional de les Fruites i Verdures a la pàgina web: http://www.fao.org/fruits-vegetables-2021/es/

fig 1