Els dies 8, 10 i l’11 de març de 2023, es va celebrar a Barcelona la XXIV edició d’Exporecerca Jove, organitzada per Magma, Associació per Promoure la Recerca Jove.

La Reial Acadèmia de Ciències i Arts col·labora amb Exporecerca amb dos distincions dins del seu cartell de premis. Un és el Premi RACAB, i l’altre el Premi de Cultura Científica de l’Observatori Fabra.

Enguany, el Premi RACAB ha estat atorgat a Sara Giménez Ariza, pel seu treball “Maurits Cornelis Escher: Quan les matemàtiques i la psicologia es transformen en art”.

Quant al Premi de Cultura Científica de l’Observatori Fabra, enguany fou atorgat a Francesc Quesada Redondo, pel seu treball “Ganimedes, és el següent pas després de Mart?”.

Més info: https://www.magmarecerca.org/ca/exporecerca


Premi RACAB ha estat atorgat a Sara Giménez Ariza, pel seu treball “Maurits Cornelis Escher: Quan les matemàtiques i la psicologia es transformen en art”.

Premi de Cultura Científica de l’Observatori Fabra, enguany fou atorgat a Francesc Quesada Redondo, pel seu treball “Ganimedes, és el següent pas després de Mart?”.
Powered by Joomla! ©